RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

220 Users Online (89 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Cannot see arch object when model is linked into revit structure from revit arch

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Thu, Jan 21, 2010 at 1:49:13 PM | Cannot see arch object when model is linked into revit structure from revit arch

#1

fred1021


active

Joined: Thu, Jan 21, 2010
8 Posts
No Rating


Cannot see arch object when model is linked into revit structure from revit arch. Is there a way to see there none structural items when their model is linked into revit structure?

This user is offline

 

Thu, Jan 21, 2010 at 1:58:00 PM | Cannot see arch object when model is linked into revit structure from revit arch

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 356 Votes


I don't use structure but this should be the same.  You should be sble to see all linked model elements and you control that through VG.  Start by reading your HELP "Controlling Visibility and Graphic Override Settings for Nested Linked Revit Models".  You can set the link to display by your view's VG settings or modify the VG for the link seperately.

This user is offline

 

Thu, Jan 21, 2010 at 3:59:23 PM | Cannot see arch object when model is linked into revit structure from revit arch

#3

fred1021


active

Joined: Thu, Jan 21, 2010
8 Posts
No Rating


I have tried that and still cannot see any arch. objects

This user is offline

 

Thu, Jan 21, 2010 at 5:31:54 PM | Cannot see arch object when model is linked into revit structure from revit arch

#4

TKennedy


active

Joined: Wed, Oct 7, 2009
654 Posts
4 Stars: 7 Votes


Check the discipline settings in the veiws, and try setting the linked models display settings to a host view in VG.

This user is offline

 

Fri, Jan 22, 2010 at 1:46:01 PM | Cannot see arch object when model is linked into revit structure from revit arch

#5

fred1021


active

Joined: Thu, Jan 21, 2010
8 Posts
No Rating


thanks for the help.. but i still canot see any architectural specific objects when i link the model..  could it be the arch model?

This user is offline

 

Fri, Jan 22, 2010 at 1:58:18 PM | Cannot see arch object when model is linked into revit structure from revit arch

#6

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 356 Votes


If you can see the item in 3D, then it is a model element and you can see it.  If it is a detail (2D) item, you will only see it if you link the view. Tell us what you are missing and in what views.

 

In addition to VG, you need to check the model's positioning.   You culd be hiding their items with yours. 

 

Does the architect's model have phases?  Does yours?


This user is offline

 

Fri, Jan 22, 2010 at 2:18:26 PM | Cannot see arch object when model is linked into revit structure from revit arch

#7

fred1021


active

Joined: Thu, Jan 21, 2010
8 Posts
No Rating


i can only see floor outlines, some windows and doors, and roof truss in all views i have gone and turned every thing on in the the vg.  There are no structural items in our model to hide there and when i click the light bulb to show hidden items you can not see them there either.

and There are no phases to the drawings


This user is offline

 

Fri, Jan 22, 2010 at 2:35:29 PM | Cannot see arch object when model is linked into revit structure from revit arch

#8

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 356 Votes


Part of our proplem when dealing with newbies is vernacular.  We can guess all day but we are probably not speaking tghe same language. 

 

Create some screen images (screen hunter is free) of your settings. Include one of your plan VG - model categories, then from that VG the tab for the revit link and then click on the display settings there and give us a shot of the Model categories tab in the Revit Link.


This user is offline

 

Fri, Jan 22, 2010 at 2:57:52 PM | Cannot see arch object when model is linked into revit structure from revit arch

#9

structuresguy


active

Joined: Tue, May 6, 2008
102 Posts
5 Stars: 1 Votes


Have you tried setting the view discipline to "coordination" instead of "structural"?  Others have mentioned checking the visibility graphics settings.  Have you turned everything on from all disciplines? 

 

As WWHub said, some screen caps would help us help you.


This user is offline

 

Fri, Jan 22, 2010 at 3:08:36 PM | Cannot see arch object when model is linked into revit structure from revit arch

#10

fred1021


active

Joined: Thu, Jan 21, 2010
8 Posts
No Rating




Attached Images

71491_screen_1.JPG71491_screen_2.JPG

This user is offline

 

Fri, Jan 22, 2010 at 3:44:09 PM | Cannot see arch object when model is linked into revit structure from revit arch

#11

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 356 Votes


We need to see the next image.  For both link elements, you have it set to custom so show us what the custom VG settings are.  I also see that the phase filter for the link is set to show all, you might try show complete.

This user is offline

 

Fri, Jan 22, 2010 at 3:58:53 PM | Cannot see arch object when model is linked into revit structure from revit arch

#12

fred1021


active

Joined: Thu, Jan 21, 2010
8 Posts
No Rating


thanks for your help.. it was i had to change the view discipline to "coordination" from "structural"

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Slabs drawn in Arch used in Structure?

Revit Structure >> Technical Support

Thu, Jul 17, 2008 at 2:20:19 PM

1

Hello All! Moving Revit Arch Drawing to Revit Structure Problems

Community >> Newbies

Thu, Feb 12, 2009 at 2:18:59 PM

5

When I import REV. ARCH Link, it lands way outside my work space

Revit Structure >> Technical Support

Fri, Oct 9, 2009 at 5:22:40 PM

7

Linked Structural into Revit Arch and send to client

Revit Building >> Technical Support

Tue, Jan 10, 2012 at 9:30:34 PM

1

Arch link on top of Structure

Revit Structure >> Technical Support

Wed, Jul 20, 2011 at 9:27:19 PM

1

Site Stats

Members:

1494991

Objects:

21165

Forum Posts:

151161

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 2.1194

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights