RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

328 Users Online (198 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Revit 2010 Service Pack 1

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Tue, Sep 29, 2009 at 1:14:58 PM | Revit 2010 Service Pack 1

#1

MARS1276


active

Joined: Thu, Jan 24, 2008
193 Posts
1 Stars: 1 Votes


We have been experiencing crashes since installing the Service Pack 1 update.  Have anyone else been having the same problem?

This user is offline

 

Tue, Sep 29, 2009 at 1:15:21 PM | Revit 2010 Service Pack 1

#2

MARS1276


active

Joined: Thu, Jan 24, 2008
193 Posts
1 Stars: 1 Votes


BTW, we are using Revit 2010

This user is offline

 

Tue, Sep 29, 2009 at 1:39:00 PM | Revit 2010 Service Pack 1

#3

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 196 Votes


Not problem at all until now, you didn't tell anything about your system (Ram, processor....)

 


-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Tue, Sep 29, 2009 at 2:09:05 PM | Revit 2010 Service Pack 1

#4

MARS1276


active

Joined: Thu, Jan 24, 2008
193 Posts
1 Stars: 1 Votes


We are using the following for our Desktop Computers:

Let me know if I left anything out.

 

Windows XP

Professional

Version 2002

Service Pack 2

76.6 GB w/ 47.1 GB free

Intel Pentium D CPU 3.20 GHz

3.20 GHz, 3.00 GB of RAM

 

Computer is an ACPI Multiprocessor PC

Driver Date: 7/1/2001 Version: 5.1.2600.0

 

Display Adapters

ATI FireGL V3400

With ATI FireGL V3400 Secondary

ATI Technologies Inc.

Driver Date: 2/7/2006 Version: 8.223.0.0

 

Virtual Memory is set to 4080 MB

 

 

 

 


This user is offline

 

Tue, Sep 29, 2009 at 2:19:19 PM | Revit 2010 Service Pack 1

#5

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 196 Votes


Well, try in Windows Vista 64 Bits with 8 GB RAM or more, then say something....

 


-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Tue, Sep 29, 2009 at 2:28:38 PM | Revit 2010 Service Pack 1

#6

MARS1276


active

Joined: Thu, Jan 24, 2008
193 Posts
1 Stars: 1 Votes


Well unfortunately not all of us can go out and get the latest and greatest.

 

Reportedly our systems have more than what is required for the program.  Just curious if anyone else is having the same problem is all.

 

We resorted to simply re-installing Revit 2010 w/o the service pack 1 update.


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Service pack for Revit 2010

Community >> The Studio

Sat, Jun 27, 2009 at 12:13:14 PM

0

Structure objects created in Revit Architecture 2010 Service Pack

Revit Building >> Technical Support

Tue, Jan 19, 2010 at 3:59:10 AM

0

Revit Architecture 2010 Service Pack 2

Community >> The Studio

Sun, Oct 18, 2009 at 4:19:49 PM

14

Revit 2010 & XP service pack 3

Revit Building >> Technical Support

Thu, Dec 3, 2009 at 9:26:58 PM

3

Revit 8.1 Service Pack

Revit Building >> Technical Support

Mon, Oct 10, 2005 at 12:49:43 PM

3

Site Stats

Members:

1454057

Objects:

20602

Forum Posts:

150690

Job Listings:

6

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 2.2928

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights