RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

64 Users Online (63 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> 3d view export to AUTOCAD

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Thu, May 28, 2009 at 8:36:24 AM | 3d view export to AUTOCAD

#1

diegodelgado


active

Joined: Thu, Oct 6, 2005
3 Posts
No Rating


I've been trying to export 3d views from Revit to autocad, the 3d views are all placed on a sheet, but when I export the sheet and open the CAD file the some 3d elements show up as wireframe,

anyone???


This user is offline

 

Thu, May 28, 2009 at 10:21:17 AM | 3d view export to AUTOCAD

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 391 Votes


Shaded views do not export as shaded...That is a REVIT ability.  

This user is offline

 

Thu, May 28, 2009 at 11:41:27 AM | 3d view export to AUTOCAD

#3

diegodelgado


active

Joined: Thu, Oct 6, 2005
3 Posts
No Rating


they aren't shaded nor with shadows,

is only on hidden lines, but they still export as wireframe


This user is offline

 

Thu, May 28, 2009 at 11:57:52 AM | 3d view export to AUTOCAD

#4

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 391 Votes


I just did one this morning as part of the project I am working on.  It was a hidden line view and that's what I got in the cad file.  Is this view placed on a sheet or just a view?  If it's not on a sheet, place it then export the sheet.

 

 



Edited on: Thu, May 28, 2009 at 1:06:13 PM

This user is offline

 

Thu, May 28, 2009 at 12:00:59 PM | 3d view export to AUTOCAD

#5

diegodelgado


active

Joined: Thu, Oct 6, 2005
3 Posts
No Rating


they aren't shaded nor with shadows,

is only on hidden lines, but they still export as wireframe


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

export to autocad

Community >> The Studio

Wed, Jul 6, 2005 at 7:41:50 PM

2

MEP AutoCAD Export issues

Revit Building >> Technical Support

Sun, Mar 13, 2016 at 12:46:02 PM

1

Export Revit to AutoCad

Revit Structure >> Technical Support

Sun, Jan 15, 2017 at 1:42:15 PM

4

Crop boundary won't export to autocad

Revit Building >> Technical Support

Mon, Jun 16, 2008 at 12:49:03 PM

4

export to autocad 2002

Revit Building >> Technical Support

Mon, Feb 6, 2006 at 5:53:54 PM

2

Site Stats

Members:

2003396

Objects:

22887

Forum Posts:

152186

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 1.0605

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights