RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

198 Users Online (197 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Displaying a Stud wall

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Wed, Jul 13, 2005 at 10:46:27 PM | Displaying a Stud wall

#1

tasse


active

Joined: Tue, Jul 5, 2005
2 Posts
No Rating


I am extremely new to Revit, so I apologize for the newbie question. Could someone explain how to display a stud wall. How do you display a wall to show the studs? Is it possible to show a wall with one side with sheet rock, and the other open? Thanks, Tasse

This user is offline

 

Thu, Jul 14, 2005 at 12:28:07 AM | RE: Displaying a Stud wall

#2

Mr Spot


site moderator|||
Mr Spot Avatar

Joined: Mon, Jan 12, 2004
2889 Posts
4.5 Stars: 93 Votes


Studs are not generated automatically in revit... Typically you would just display a thickness of wall that represents the stud. If you actually want to see the studs then the first question i'll ask is how large is the project as if its too big i wouldn't be modelling them...

This user is offline

View Website

Thu, Jul 14, 2005 at 8:03:46 AM | RE:

#3

tasse


active

Joined: Tue, Jul 5, 2005
2 Posts
No Rating


I'm working on a basement project. It's a fairly small job. What I would like to do is display the stud wall, and then have the option to display sheet rock. I was told you can do this in ADT. Do you know if this is a true statement? Post edited on 2005-07-14 08:04:26

This user is offline

 

Thu, Jul 14, 2005 at 4:42:49 PM | RE: Displaying a Stud wall

#4

Mr Spot


site moderator|||
Mr Spot Avatar

Joined: Mon, Jan 12, 2004
2889 Posts
4.5 Stars: 93 Votes


I Don't know anything about the capabilities of ADT. If you model the studs in revit then have a seperate wall for the sheet rock you'l be able to turn each off as required...

This user is offline

View Website

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Stud wall family help PLEASE....

Revit Building >> Technical Support

Fri, May 9, 2008 at 1:09:58 PM

10

Wood Stud wall

Revit Structure >> Technical Support

Thu, Feb 12, 2009 at 9:05:51 AM

5

Stud Wall-Make finishes disappear

Revit Building >> Technical Support

Fri, Jan 30, 2009 at 5:24:09 PM

4

Single Timber stud to double stud wall doesnt wrap the plaster at the end.

Revit Building >> Technical Support

Wed, Aug 8, 2012 at 5:18:19 PM

2

Revit 2012 - Where have my stud wall lines dissappeared to?

General Discussion >> Revit Project Management

Thu, May 3, 2012 at 12:57:17 PM

2

Site Stats

Members:

1985437

Objects:

22874

Forum Posts:

152178

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 1.2054

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights