RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

189 Users Online (47 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Revit 2010 Tutorials

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Wed, Apr 22, 2009 at 11:42:25 PM | Revit 2010 Tutorials

#1

coreed


site moderator|||
coreed Avatar

Joined: Fri, Feb 10, 2006
1874 Posts
4 Stars: 16 Votes


i have downloaded the Revit tutorials and training files as always. followed the readme.txt.  copied the  download tutorial chm over the  existing one. this time is was not an .exe file. but for some reason my tutorials will not function when i go to help and select Tutorials. i get what is in the attached image. does anyone have any insight on this issue that may help me. i can't see whats wrong.

Attached Images

57624_Tutorial.jpg

-----------------------------------

best regards,

coreed,aia

bmpArchitects,Inc.

"Revit has to be implemented, Not installed." 

Long Live Revit

This user is offline

 

Wed, Apr 22, 2009 at 11:47:47 PM | Revit 2010 Tutorials

#2

alabaster2513


active
alabaster2513 Avatar

Joined: Tue, Jan 16, 2007
1009 Posts
3.5 Stars: 25 Votes


I have seen that but only when the chm file is opened from my network. try jst pasting it onto your desktop and opening and see if you have the same issue.

This user is offline

View Website

Thu, Apr 23, 2009 at 11:16:24 AM | Revit 2010 Tutorials

#3

coreed


site moderator|||
coreed Avatar

Joined: Fri, Feb 10, 2006
1874 Posts
4 Stars: 16 Votes


thanks, i give it a try when i get back to the office

-----------------------------------

best regards,

coreed,aia

bmpArchitects,Inc.

"Revit has to be implemented, Not installed." 

Long Live Revit

This user is offline

 

Fri, Apr 24, 2009 at 5:26:35 AM | Revit 2010 Tutorials

#4

coreed


site moderator|||
coreed Avatar

Joined: Fri, Feb 10, 2006
1874 Posts
4 Stars: 16 Votes


i have solved my Revit Tutorial problem. it must be windows vista thing. windows vista had put a block on my tutorial chm file for security reasons since it was from another computer. if you go to the directory where the file is located, select it, right click and select properties you will see that the file is blocked. click the remove block button and everything works fine.

hth


-----------------------------------

best regards,

coreed,aia

bmpArchitects,Inc.

"Revit has to be implemented, Not installed." 

Long Live Revit

This user is offline

 

Fri, Apr 24, 2009 at 12:17:13 PM | Revit 2010 Tutorials

#5

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 356 Votes


coreed,

 

Were there new tutorials for 2010?  I didn't see any in the subscription area.  They all looked like 2009.


This user is offline

 

Fri, Apr 24, 2009 at 1:45:03 PM | WWHub

#6

coreed


site moderator|||
coreed Avatar

Joined: Fri, Feb 10, 2006
1874 Posts
4 Stars: 16 Votes


Quoting WWHub from 2009-04-24 07:17:13

"

coreed,

 

Were there new tutorials for 2010?  I didn't see any in the subscription area.  They all looked like 2009.

"
From what i had time to look at they are new tutorials. i won't be in the office today. but i will verify when i get a chance.

-----------------------------------

best regards,

coreed,aia

bmpArchitects,Inc.

"Revit has to be implemented, Not installed." 

Long Live Revit

This user is offline

 

Fri, Apr 24, 2009 at 4:37:34 PM | Revit 2010 Tutorials

#7

alabaster2513


active
alabaster2513 Avatar

Joined: Tue, Jan 16, 2007
1009 Posts
3.5 Stars: 25 Votes


Yeah the new Revit tutorials are different from years past, different index and model to work on. All of then datasets are available from autodesk.com

 


This user is offline

View Website

Tue, May 5, 2009 at 5:33:39 PM | Revit 2010 Tutorials

#8

YoKanski


active

Joined: Thu, Mar 6, 2008
5 Posts
No Rating


The same solution works for XP also. I just tried it.

This user is offline

 

Fri, Aug 13, 2010 at 12:33:24 PM | Revit 2010 Tutorials

#9

Pele


active
Pele Avatar

Joined: Fri, Jun 20, 2008
160 Posts
No Rating


Hey thanks it worked for me too, on Revit & ADT

-----------------------------------

I will be scoring goals soon, I'm in the back line at the moment!

Cheers Dermot

www.dmbd.net

This user is offline

View Website

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Revit 2010 Video Tutorials

Community >> The Studio

Wed, Dec 30, 2009 at 3:25:22 PM

1

Revit Arch 2010 Interface Tutorials

Revit Building >> Technical Support

Mon, Dec 21, 2009 at 8:13:18 PM

0

Revit 2010 Tutorials?

Revit Building >> Technical Support

Sun, Oct 4, 2009 at 6:01:37 AM

14

SITEWORKS FOR REVIT - Tutorials

Revit Building >> Tips & Tricks

Thu, Oct 9, 2014 at 7:20:57 PM

3

Massing Tutorials (Revit Architecture 2013)

Revit Building >> Technical Support

Thu, Sep 13, 2012 at 9:17:47 AM

3

Site Stats

Members:

1494818

Objects:

21163

Forum Posts:

151161

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 2.0558

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights