RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

188 Users Online (52 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Can't get Rooms (Room Tags) on Second Level...

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Sat, Mar 21, 2009 at 5:13:28 AM | Can't get Rooms (Room Tags) on Second Level...

#1

pamoroso


active
pamoroso Avatar

Joined: Mon, Oct 1, 2007
65 Posts
3.5 Stars: 3 Votes


What am I doing wrong? I am trying to put room tags on a second level and they are reading exterior walls for some reason. I've checked the view range and it is cutting through the walls I am trying to put room tags in. In the option bar I have the Upperlimit set at 2nd level... for the hell of it I put it on every level and none work. I dont know why I am having this problem... it has never happened before. Thanks

-----------------------------------

 

 

This user is offline

 

Sat, Mar 21, 2009 at 12:12:40 PM | Can't get Rooms (Room Tags) on Second Level...

#2

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 198 Votes


And in settings you have "At wall finish"?? they are "Rentable", "Gross"??? Did you try the "Room Separation" to check if solve the problem??

 

 



Edited on: Sat, Mar 21, 2009 at 7:14:11 AM

Attached Images

55505_areas2.png55505_areas3.png

-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Sat, Mar 21, 2009 at 12:45:57 PM | Can't get Rooms (Room Tags) on Second Level...

#3

Mr Spot


site moderator|||
Mr Spot Avatar

Joined: Tue, Jan 13, 2004
2889 Posts
4.5 Stars: 92 Votes


It sounds to me like the host level of the views you are trying to place the tag on is not set to Level 2?

-----------------------------------

Regards,

Chris.

Co-Founder | BIM Consultant | Software Designer  CryingB. Arch)

Xrev Revit API Addins | Revit Rants

This user is offline

View Website

Sat, Mar 21, 2009 at 4:00:26 PM | Can't get Rooms (Room Tags) on Second Level...

#4

pamoroso


active
pamoroso Avatar

Joined: Mon, Oct 1, 2007
65 Posts
3.5 Stars: 3 Votes


thanks guys... I felt unpatient last night to troubleshoot it... so I just struck another level and it solved everything. I will keep this post in mind if it ever happens again.

 thanks again

Edited on: Sat, Mar 21, 2009 at 11:01:12 AM

Edited on: Sat, Mar 21, 2009 at 11:01:34 AM

-----------------------------------

 

 

This user is offline

 

Sat, Mar 21, 2009 at 7:57:41 PM | Can't get Rooms (Room Tags) on Second Level...

#5

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 198 Votes


Pamoroso, can you please, post here how you solve the problem??? what you do step by step so in the future the others guys who follow this thread  can have a change to know how to solve the same issue!!!!

 


-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Sat, Mar 21, 2009 at 8:32:00 PM | Can't get Rooms (Room Tags) on Second Level...

#6

pamoroso


active
pamoroso Avatar

Joined: Mon, Oct 1, 2007
65 Posts
3.5 Stars: 3 Votes


typhoon...

I found an alternative method to get it working. This method you will have to transfer any detail lines you have to the new plan. What I did was cut a section through my project... and created another level to replace the one that was messed up. I couldnt delete the messed up level because it has associated to floors and walls to them... So I just renamed that level in section and deleted it off my floor plans. After creating the new level... I was able to place my room tags. Its a little and busy... but its working.



Edited on: Sat, Mar 21, 2009 at 3:33:54 PM

-----------------------------------

 

 

This user is offline

 

Sat, Mar 21, 2009 at 8:44:40 PM | Can't get Rooms (Room Tags) on Second Level...

#7

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 198 Votes


Thanks Pamoroso.

 


-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Want to see Room Tags but not Rooms

Revit Building >> Technical Support

Thu, Oct 6, 2016 at 4:37:51 AM

2

Select room tags; copy rooms to new phase

Revit Building >> Technical Support

Thu, Jun 29, 2006 at 12:19:48 PM

4

Room Tags -

Revit Building >> Technical Support

Thu, Aug 30, 2018 at 4:26:10 PM

3

Can't create room name in revised room

Revit Building >> Technical Support

Fri, Jun 24, 2016 at 12:21:10 PM

1

Rooms & Room Tags

General Discussion >> Revit Project Management

Tue, Nov 17, 2009 at 1:14:52 PM

1

Site Stats

Members:

1551502

Objects:

21383

Forum Posts:

151403

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.6525

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights