RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

252 Users Online (118 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Structure >> Technical Support >> Maintain phasing when copying elements - how?

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Tue, Mar 10, 2009 at 3:35:26 PM | Maintain phasing when copying elements - how?

#1

dlewy


active

Joined: Tue, Mar 10, 2009
20 Posts
No Rating


Here's my situation. I'm placing a bunch of existing footings and have the ones I've already placed set to "Existing" phasing in the element properties. However, when I copy one of the footings that I have set to "Existing", the new one that I place switches back to "New Construction" phasing in the element properties.

 Is there a setting that can be adjusting to make it so when I copy elements it maintains the phasing setting?

 Thanks for any help


This user is offline

 

Wed, Mar 11, 2009 at 3:02:08 AM | Maintain phasing when copying elements - how?

#2

hjacobs


admin
hjacobs Avatar

Joined: Sun, Jan 19, 2003
568 Posts
3.5 Stars: 16 Votes


Yeah, all new elements are "created" in the same phase that the view is set to.  So if you set the view properties phase to "Existing" and then copy the elements they will be created in the Existing phase.

-----------------------------------

Hiroshi Jacobs

The Catholic University of America

This user is offline

View Website

Wed, Mar 11, 2009 at 1:21:27 PM | hjacobs

#3

dlewy


active

Joined: Tue, Mar 10, 2009
20 Posts
No Rating


Quoting hjacobs from 2009-03-10 22:02:08

"Yeah, all new elements are "created" in the same phase that the view is set to.  So if you set the view properties phase to "Existing" and then copy the elements they will be created in the Existing phase."

Well now doesn't that make sense! Thanks, problem solved Smile

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

PHASING

Revit Structure >> Technical Support

Tue, May 20, 2008 at 6:57:25 PM

2

Copying elements from a linked architectural model into my host structural model

Revit Structure >> Technical Support

Thu, Feb 12, 2015 at 10:30:35 AM

1

Wall and Instance phasing warning - Incorrectly Reporting?

Revit Building >> Technical Support

Thu, Oct 11, 2018 at 8:37:00 PM

4

Phasing Graphics and Detail Level

Revit Building >> Technical Support

Wed, Jan 13, 2016 at 5:24:29 PM

4

Phasing Not Working For Me! Help Needed Please.

Revit Building >> Technical Support

Fri, Jun 25, 2010 at 2:04:35 PM

3

Site Stats

Members:

1692918

Objects:

22218

Forum Posts:

151749

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.7239

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights