RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

243 Users Online (108 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Workflow & Implementation >> API & Third Party Apps >> VSTA doesn't work

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Wed, Mar 4, 2009 at 11:34:47 AM | VSTA doesn't work

#1

Arno


active

Joined: Tue, Dec 19, 2006
24 Posts
5 Stars: 1 Votes


We installed VSTA for Revit 2009, on a 64bits Vista machine.

We run Revit as administrator. The macro manager gives load failed.

[url]http://screencast.com/t/ImZc8VQ4bib[/url]

it works fine on a 32 xp machine, but it doesn't on a 64bits vista

 who can help

gr. Arno


This user is offline

 

Sun, Apr 5, 2009 at 1:40:43 PM | VSTA doesn't work

#2

KKERRIDGE


active
KKERRIDGE Avatar

Joined: Wed, Jun 11, 2008
68 Posts
2.5 Stars: 3 Votes


Ive been having a similar problem, I downloaded VSTA 64 bit from http://www.summsoft.com/VSTAInfReq.aspx
since the VSTA install was not on the 64 bit disk from revit. I now have the menu option for VSTA, however it is always greyed out. If you try this link and get any farther than me, Id love to hear how you got there. I run as administator as well, but somehow 64 bit Windows Vista is a little different, and additional administrative rights had to be temporarily assigned to get this far.

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

revit structure 2009 VSTA (I CANT GET IT WORK)

Revit Structure >> Technical Support

Thu, Apr 24, 2008 at 7:04:06 AM

0

VSTA Q's

Revit Building >> Technical Support

Mon, Jul 21, 2008 at 10:07:41 PM

1

Importing vsta macros from another model in 2011

Workflow & Implementation >> API & Third Party Apps

Tue, Oct 26, 2010 at 3:09:15 PM

0

Family Editor: works... then doesn't!

Revit Building >> Technical Support

Fri, Sep 2, 2005 at 10:23:05 PM

9

Render doesn't work

Revit Building >> Technical Support

Fri, Mar 14, 2008 at 8:58:55 PM

6

Site Stats

Members:

1652058

Objects:

22102

Forum Posts:

151694

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 2.0638

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights