RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

226 Users Online (121 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Array removing existing parameters

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Thu, Feb 19, 2009 at 5:12:06 PM | Array removing existing parameters

#1

tinninttu


active

Joined: Mon, Jun 30, 2008
35 Posts
No Rating


I have a sliding stacked 6 panel door that i am wanting to add an integer parameter to  for # of panels. I have my one stationary panel on the left and am arraying it to the right. The original panel works fine, all parameters move appropriately, until i array it. Then the Panel width parameter is not satisfied. I need to array the panels in order to be able to specify the # of desired panels. Anything helps...

Thanks

Stephanie 



This user is offline

 

Thu, Feb 19, 2009 at 11:58:49 PM | Array removing existing parameters

#2

qthdad


active

Joined: Mon, Dec 10, 2007
64 Posts
5 Stars: 2 Votes


Is the rough opening supposed to stay constant or is it supposed to change based on panel width and number of panels?

This user is offline

 

Fri, Feb 20, 2009 at 2:50:14 PM | Array removing existing parameters

#3

tinninttu


active

Joined: Mon, Jun 30, 2008
35 Posts
No Rating


I'm not using Rough Width/Height parameters. I have done some more work on it and re-posted. I think now you can see better what it is that i am trying to accomplish.

This user is offline

 

Fri, Feb 20, 2009 at 2:52:10 PM | Array removing existing parameters

#4

tinninttu


active

Joined: Mon, Jun 30, 2008
35 Posts
No Rating


I just want to specify # of Panels and Panel Width. Door Width then moves accordingly. But since the array I have no control over my existing parameters: Panel Width, Height

This user is offline

 

Sun, Feb 22, 2009 at 12:58:57 PM | Array removing existing parameters

#5

qthdad


active

Joined: Mon, Dec 10, 2007
64 Posts
5 Stars: 2 Votes


I would suggest making the panel a separate family and embed it.


This user is offline

 

Sun, Feb 22, 2009 at 1:29:20 PM | Array removing existing parameters

#6

qthdad


active

Joined: Mon, Dec 10, 2007
64 Posts
5 Stars: 2 Votes


See if this gets you close to what you need.

Edited on: Sun, Feb 22, 2009 at 7:45:52 AM

This user is offline

 

Sun, Feb 22, 2009 at 1:46:43 PM | Array removing existing parameters

#7

qthdad


active

Joined: Mon, Dec 10, 2007
64 Posts
5 Stars: 2 Votes


By the way, wouldn't you want the door to grow from center, not from one side?

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Associated Parameters in Array Family

Revit Building >> Technical Support

Mon, Feb 27, 2017 at 2:44:36 PM

4

Parametric Array Constraints

General Discussion >> Revit Project Management

Tue, Jul 2, 2019 at 12:00:45 PM

2

Polar Array - How to constrain the center location?

Revit Systems >> Technical Support

Tue, Nov 19, 2013 at 8:14:44 PM

2

Variable Length Family with Array Formula

Revit Building >> Technical Support

Wed, Aug 8, 2012 at 2:56:46 PM

2

Revit array with dissimilar elements?

Revit Building >> Technical Support

Sat, Oct 1, 2011 at 6:03:03 AM

0

Site Stats

Members:

1781791

Objects:

22482

Forum Posts:

151948

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.3675

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights