RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

44 Users Online (43 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> DETAIL GROUP: INCONSISTANCIES w-PLACEMENT of NOTES

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Thu, Dec 4, 2008 at 10:53:17 AM | DETAIL GROUP: INCONSISTANCIES w-PLACEMENT of NOTES

#1

rquist


active

Joined: Tue, Jun 17, 2008
160 Posts
No Rating


Why do I get inconsistancies when placing a note saved as a detail group? I didnt' think a screen shot would clarify any better my question so hopeully the following descriptions will suffice. Sorry for the lengthy script.

When I place them in an activated viewport they all place properly meaning that they all place with the correct text.  When placed on a sheet with a deactivated viewport they place with a completely different default set of notes.  In all cases, whichever note I place on the sheet w-deactivated view it defaults to the same body of notes.

or

When I place them on a sheet with a deactivated viewport they all default to a different body of notes.  No matter what detail group note I place it defaults to the same different body of notes.  In all cases the different body of notes is a multi-line deck specification note.  When I activate the view on the sheet, it places correctly with the proper text.

or

in other words;  I have my notes saved as detail groups.  Whenever I place any one of 50 simple notes in an activated viewport it places properly. For instance, my note "FLAT CEILING" or "STOVE" or "6" FNDN WALL", etc. places with the same exact text in the activated view, but places with a completely different set of notes on the same sheet the the


This user is offline

 

Mon, Dec 8, 2008 at 8:37:37 AM | DETAIL GROUP: INCONSISTANCIES w-PLACEMENT of NOTES

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 388 Votes


I have found that Revit has some strange ways of handeling items in model vs drafting or "paper space" views.  Sometimes you can't even copy paste from one view to another.  It seems that Revit makes some associations between your text and the model elements the text might be pointing to.

 


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Linked file model missing attached detail group

Revit Building >> Technical Support

Mon, Aug 17, 2009 at 8:26:38 AM

3

Adding text notes to a detail

General Discussion >> Revit Project Management

Mon, Dec 10, 2007 at 11:55:09 AM

4

hidden line default upon placement of group detail

Revit Building >> Technical Support

Mon, Dec 8, 2008 at 8:40:31 AM

1

Detail Group Partial Visibility

Revit Building >> Technical Support

Fri, Jul 15, 2016 at 10:37:44 AM

2

Attached detail groups missing from model groups...

Revit Building >> Technical Support

Mon, Aug 17, 2009 at 8:11:10 AM

2

Site Stats

Members:

1963918

Objects:

22850

Forum Posts:

152159

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.5025

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights