RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

334 Users Online (182 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> DWG 3D TO RFA CONVERSION?

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Tue, Nov 25, 2008 at 6:40:56 PM | DWG 3D TO RFA CONVERSION?

#1

paulykustomz


active
paulykustomz Avatar

Joined: Mon, Nov 24, 2008
68 Posts
5 Stars: 1 Votes


i HAVE A 3D DWG OF AN ADJACENT BUILDING. i NEED TO PUT IN IN MY DRAWING AND I WAS WONDERIND HOW i COULD TURN THE DWG INTO A RFA FILE SO THAT IT BECAME A FAMILY. IS THIS POSSIBLE? IF NOT i DO NOT WISH TO HAVE A LINKED FILE. i WANT THE BUILDING IN MY DRAWING DO HOW DO i GO ABOUT THIS?

-----------------------------------

 

This user is offline

 

Tue, Nov 25, 2008 at 7:07:55 PM | DWG 3D TO RFA CONVERSION?

#2

coreed


site moderator|||
coreed Avatar

Joined: Fri, Feb 10, 2006
1874 Posts
4 Stars: 16 Votes


far as i know you cannot turn you dwg's into rfa files. you can import your dwg without linking. you can also create a mass and import your 3d dwg into the mass.

HTH


-----------------------------------

best regards,

coreed,aia

bmpArchitects,Inc.

"Revit has to be implemented, Not installed." 

Long Live Revit

This user is offline

 

Tue, Nov 25, 2008 at 7:10:13 PM | DWG 3D TO RFA CONVERSION?

#3

paulykustomz


active
paulykustomz Avatar

Joined: Mon, Nov 24, 2008
68 Posts
5 Stars: 1 Votes


SORRY I DON'T QUITE FOLLOW. YOU CAN HAVE A MASS TAKE THE SHAPE OF A 3D DWG?

-----------------------------------

 

This user is offline

 

Tue, Nov 25, 2008 at 7:13:50 PM | DWG 3D TO RFA CONVERSION?

#4

coreed


site moderator|||
coreed Avatar

Joined: Fri, Feb 10, 2006
1874 Posts
4 Stars: 16 Votes


you use the create mass tool and import in the 3d dwg file into the mass, then finsh the mass.

-----------------------------------

best regards,

coreed,aia

bmpArchitects,Inc.

"Revit has to be implemented, Not installed." 

Long Live Revit

This user is offline

 

Tue, Nov 25, 2008 at 8:29:08 PM | DWG 3D TO RFA CONVERSION?

#5

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 198 Votes


An Eco???

 


-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Sun, Feb 2, 2014 at 7:37:21 PM | DWG 3D TO RFA CONVERSION?

#6

paolocasa1


active
paolocasa1 Avatar

Joined: Tue, Sep 13, 2005
58 Posts
5 Stars: 8 Votes


you could use this external command http://puntorevit.blogspot.it/2014/01/3d-dwg-to-rfa-external-command.html


This user is offline

View Website

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

3D DWG as RFA too big

Revit Building >> Technical Support

Sun, Feb 2, 2014 at 7:32:44 PM

6

CAD to Revit conversion program

Community >> The Studio

Mon, Apr 12, 2010 at 8:49:45 PM

2

Creating Revit Families From DWG Blocks

Revit Building >> Technical Support

Mon, Aug 22, 2016 at 8:17:09 AM

1

Multiple import dwg as multiple Family

General Discussion >> Revit Project Management

Sun, Apr 9, 2017 at 1:38:41 PM

1

Are there any dwg /dxf files to download, all I see is *.rfa

Revit Structure >> Technical Support

Thu, Feb 5, 2009 at 4:12:18 PM

1

Site Stats

Members:

1552478

Objects:

21383

Forum Posts:

151409

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.1397

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights