RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

269 Users Online (112 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Structure >> Technical Support >> RISA/Revit Link

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Tue, Sep 2, 2008 at 6:30:28 PM | RISA/Revit Link

#1

JHerget


active

Joined: Mon, May 12, 2008
26 Posts
No Rating


Not sure how many people will be familiar with this but..... I'm trying to import a RISAFloor model into revit by exporting to a BIM exchange file in RISA and then updating the project in Revit using the BIM exchange file. The problem I am having is that when I bring the model into Revit, there are numerous structural members that are just being left out for some reason. When I preloaded the missing HSS columns before importing the model they apperared, but some of the other W-Beams aren't being brought in no matter if I load them first or not. If anyone has any experience with this, any help would be appreciated. Thanks

This user is offline

 

Wed, Sep 10, 2008 at 7:17:37 PM | RISA/Revit Link

#2

wooten1


active

Joined: Thu, Jan 4, 2007
9 Posts
No Rating


RISA CONTROLS THE REVIT-RISA LINK.  SEND YOUR QUESTION, AND YOUR FILE TO RISA AND THEY ARE USSUALLY VERY HELPFUL IN IDENTIFYING AND CORRECTING THE PROBLEM.

I HAD A PROBLEM WITH RISA 3D, WITH SOME MEMBERS NOT TRANSFERING TO REVIT, AND THERE WAS A FLAG IN THE TRANSFER DATA FILE THAT HAD TO BE RESET. I BELIEVE IT HAD SOMETHING TO DO WITH RISA/REVIT/LINK VERSION I WAS USING.


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

revit to risa problems

Revit Structure >> Technical Support

Thu, Oct 16, 2014 at 10:08:32 PM

4

Using Revit Structure to produce Steel Fabrication Drawings (shop drawings)

Revit Structure >> Technical Support

Sun, Feb 24, 2013 at 7:00:00 PM

1

Taking Rev-it Structure to Risa_3D

Revit Structure >> Technical Support

Mon, Jun 25, 2007 at 10:57:23 PM

1

Families won't load?

Revit Structure >> Technical Support

Tue, Sep 2, 2008 at 6:17:06 PM

0

Naming of Architectural Link in Revit Mep

General Discussion >> Revit Project Management

Wed, Dec 18, 2013 at 7:45:37 PM

12

Site Stats

Members:

1529471

Objects:

21317

Forum Posts:

151309

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 1.8248

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights