RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

215 Users Online (63 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> new computer

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Tue, Jan 27, 2004 at 7:27:58 PM | new computer

#1

bayou66


active

Joined: Mon, Jun 30, 2003
41 Posts
No Rating


Hi My revit subscription allowed on license on my desktop and another on my laptop. I got a new desktop. Whats the best way to get REVIT up and running on it and switch off the license on the old heap (old desktop) ? Any info. is appreciated.

This user is offline

View Website

Sun, Feb 1, 2004 at 11:17:52 PM | RE: new computer

#2

avenir


Joined: Mon, Jan 12, 2004
14 Posts
1 Stars: 1 Votes


Hi Well if your subscription allows you to run a licencsed copy on both a desktop and laptop, why not just leave a copy on the desktop and install a new copy on the laptop? However if you just wanted a license on your laptop, probably the best way to 'switch off' the license is to just un-install Revit on the desktop machine. But copy your template files etc first. Dave.

This user is offline

 

Mon, Feb 2, 2004 at 1:28:47 AM | RE: new computer

#3

bayou66


active

Joined: Mon, Jun 30, 2003
41 Posts
No Rating


No, I have a NEW desktop - thats the problem... Thanks anyway

This user is offline

View Website

Wed, Oct 27, 2004 at 9:38:04 PM | RE: new computer

#4

Deasty


active

Joined: Fri, Aug 20, 2004
11 Posts
No Rating


I fyou are no longer using the "OLD HEAP" than you shouldn't have an issue. The problem comes whenyou try to run too many licences off the same subscription.

-----------------------------------
Design is life displayed in a static medium. Deasty

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

How to add objects on tables , i.e Computer screen on computer desk.

Community >> Newbies

Tue, Oct 18, 2016 at 6:22:58 PM

3

Revit MEP computer hog

Revit Systems >> Technical Support

Fri, Mar 28, 2008 at 1:02:23 PM

7

Looking to buy a new computer system

Workflow & Implementation >> Hardware

Tue, Sep 28, 2010 at 6:36:54 PM

6

Huge project in Revit 2013 - Computer requirements?

General Discussion >> Revit Project Management

Thu, Mar 28, 2013 at 8:24:58 PM

2

Moving revit file to another computer

General Discussion >> Revit Project Management

Wed, Jul 25, 2012 at 12:16:09 PM

2

Site Stats

Members:

1650866

Objects:

22098

Forum Posts:

151691

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.0718

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights