RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

213 Users Online (105 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Default file path for layer mapping files

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Tue, Aug 26, 2008 at 2:43:32 PM | Default file path for layer mapping files

#1

Decoyman


active

Joined: Fri, Nov 10, 2006
3 Posts
No Rating


I would like to keep all the layer mapping files (used when exporting to AutoCAD) in one place on our server, rather than on each workstation's C drive. Is there a way to change the default file path for these files?

We are using Revit 2009 in the UK.


This user is offline

 

Mon, Sep 1, 2008 at 6:04:46 AM | Default file path for layer mapping files

#2

psymon


active
psymon Avatar

Joined: Sun, Sep 11, 2005
185 Posts
3.5 Stars: 5 Votes


You can set them under File > Import/Export Settings > export layers DWG/DXF....

 You can then choose a network resource. Once it is set, it should default to the file you choose. Is is also available under options when you choose to export a file: Export > Cad formats >Option > Layer Settings > load

 

Is that what you are after?


This user is offline

View Website

Mon, Sep 1, 2008 at 7:47:47 AM | Default file path for layer mapping files

#3

Decoyman


active

Joined: Fri, Nov 10, 2006
3 Posts
No Rating


Kind of... I might be wrong, but new files do not adopt the previously-selected layer mapping file automatically. Also when you export and click the 'Load' button from the Export Layers dialog box you are taken to a file location on the local machine. I want the default layer mapping file to be our own, and I want the default file path to the layer mapping files to be on our server rather than the local machine.

 

 


This user is offline

 

Mon, Sep 1, 2008 at 7:55:45 AM | Default file path for layer mapping files

#4

psymon


active
psymon Avatar

Joined: Sun, Sep 11, 2005
185 Posts
3.5 Stars: 5 Votes


we point it to one on the network and after that it defaults to that one no matter what. Weird... Do you have write "rights" to your revit.ini file?

 

Sorry I can't help more


This user is offline

View Website

Mon, Sep 1, 2008 at 8:06:00 AM | Default file path for layer mapping files

#5

Decoyman


active

Joined: Fri, Nov 10, 2006
3 Posts
No Rating


I don't know about write rights, knowing our system, probably not. Have you checked to see if it defaults to the network on new files as well as when reopening existing ones? I have to say I can't do this at the moment because someone has pinched my licence.

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Default Family Template File

Revit Structure >> Technical Support

Wed, Jan 26, 2011 at 11:30:10 PM

2

File path

Revit Building >> Technical Support

Wed, May 11, 2016 at 12:41:30 PM

1

Revit export to DWG, lines and hatches in the same layer (after file upgreade)

Revit Building >> Technical Support

Fri, Dec 11, 2015 at 2:21:09 PM

1

Central File Path on a local file

General Discussion >> Revit Project Management

Sat, Oct 24, 2015 at 3:21:20 PM

1

Sketchup to Revit - Layer/Material Problems [ 1 2 ]

Revit Building >> Technical Support

Thu, Jun 10, 2010 at 4:04:46 PM

22

Site Stats

Members:

1756354

Objects:

22370

Forum Posts:

151876

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.7866

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights