RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

89 Users Online (88 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> SF Inquiry tool like in Acad??

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Wed, Jul 23, 2008 at 7:44:11 AM | SF Inquiry tool like in Acad??

#1

MartyFKP


active

Joined: Fri, Jul 11, 2008
11 Posts
No Rating


I am looking for a SF tool like the SF Inquiry tool in Acad.  Just need to do a quick SF from time to time before making a room or an area, just down and dirty info but just cant seem to fine the tool,  the REVIT "Tape Measure" tool is like the "Distance" tool in Acad so I would HOPE/Think revit may have the SF one as well???

 HELP

Marty


This user is offline

 

Wed, Jul 23, 2008 at 7:45:24 AM | SF Inquiry tool like in Acad??

#2

MartyFKP


active

Joined: Fri, Jul 11, 2008
11 Posts
No Rating


I am a newbee

Sorry useing 2009


This user is offline

 

Wed, Jul 23, 2008 at 8:14:19 AM | SF Inquiry tool like in Acad??

#3

KingRevit


active

Joined: Mon, Oct 15, 2007
321 Posts
4 Stars: 12 Votes



This user is offline

 

Wed, Jul 23, 2008 at 8:15:00 AM | SF Inquiry tool like in Acad??

#4

KingRevit


active

Joined: Mon, Oct 15, 2007
321 Posts
4 Stars: 12 Votes


room and area design bar

area boundary

area


This user is offline

 

Wed, Jul 23, 2008 at 8:21:53 AM | SF Inquiry tool like in Acad??

#5

MartyFKP


active

Joined: Fri, Jul 11, 2008
11 Posts
No Rating


OK, I am really new, I could not follow what you said?? I don't have a room area deisgn bar??  with the way the Acad inquiry works you just pick points close and it gives you SF.  like the revit measure tool does not place any infor on the drawing just gives you the info

This user is offline

 

Wed, Jul 23, 2008 at 8:24:13 AM | SF Inquiry tool like in Acad??

#6

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 391 Votes


If you have already created rooms, you can always put in a room tag that shows the room area.

This user is offline

 

Wed, Jul 23, 2008 at 8:27:35 AM | SF Inquiry tool like in Acad??

#7

MartyFKP


active

Joined: Fri, Jul 11, 2008
11 Posts
No Rating


that is what I am not wantign to do. just like ADT or Acad just want the info, area, there is no room yet!

This user is offline

 

Wed, Jul 23, 2008 at 8:40:47 AM | SF Inquiry tool like in Acad??

#8

KingRevit


active

Joined: Mon, Oct 15, 2007
321 Posts
4 Stars: 12 Votes


if you don't know how to get up your room and area design bar i recomend that you do the basic tutorilas as this is such fundamental stuff.

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Inquiry tools Like Acad??

Revit Structure >> Technical Support

Thu, Jul 24, 2008 at 1:26:29 PM

1

Revit 2012 Inquiry

Revit Building >> Technical Support

Thu, Oct 13, 2011 at 1:10:22 PM

2

Distance Inquiry In Imperial On Metric Project

Revit Building >> Technical Support

Fri, Aug 8, 2014 at 9:05:58 AM

1

ACAD file moves in revit

Revit Building >> Technical Support

Wed, Jan 15, 2014 at 7:30:30 AM

4

Exported file to ACAD has problems with custom PATTERNS [made in acad]

Revit Building >> Technical Support

Mon, Jun 23, 2008 at 3:21:32 PM

0

Site Stats

Members:

2004712

Objects:

22897

Forum Posts:

152181

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.9342

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights