RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

307 Users Online (159 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> How to Load a Wall sweep type

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Mon, Jun 9, 2008 at 4:12:30 PM | How to Load a Wall sweep type

#1

grebiwnotnerb


active

Joined: Wed, Mar 5, 2008
19 Posts
3.5 Stars: 6 Votes


ok, so I'm revising our office default template and want to add out common wall sweeps. Normally I would edit a wall sweep that already existed in the properties menu, but the last template doesn't have any wall sweeps and therefore the wall sweep function is greyed out and won't let me select it.  How do I load in a wall sweep?  I'm working in Revit 2008

I hope that all made sense. 


This user is offline

 

Mon, Jun 9, 2008 at 4:28:50 PM | How to Load a Wall sweep type

#2

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 200 Votes


Hi, you can do this by: "File-Load Family" and choose the profile you want insert in project...

 


-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Mon, Jun 9, 2008 at 5:06:57 PM | How to Load a Wall sweep type

#3

grebiwnotnerb


active

Joined: Wed, Mar 5, 2008
19 Posts
3.5 Stars: 6 Votes


I have the profile loaded already, it just that when i go to the host sweep button, the wall sweep option is greyed out.

This user is offline

 

Mon, Jun 9, 2008 at 5:37:39 PM | How to Load a Wall sweep type

#4

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 200 Votes


yeah, because you are in "Floor plan" view you must change to "Section", wait for video...

 


-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Mon, Jun 9, 2008 at 5:39:59 PM | How to Load a Wall sweep type

#5

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 200 Votes


Hi again, see the video: http://screencast.com/t/geInrdVFf4W

 


-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Mon, Jun 9, 2008 at 5:42:29 PM | How to Load a Wall sweep type

#6

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 200 Votes


This is what you want?

 


-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Dumb beginner problem loading wall sweep profile

Revit Building >> Technical Support

Sun, Jul 9, 2006 at 12:05:12 PM

2

Wall Sweep Visibility

Community >> Newbies

Tue, May 24, 2016 at 12:33:44 PM

9

Newbe - Why is wall family load greyed out?

General Discussion >> Revit ROI

Tue, May 18, 2010 at 10:41:31 PM

7

Wall sweep won't trim

Revit Building >> Technical Support

Tue, Apr 25, 2017 at 7:07:17 PM

5

Base Extension Distance + Wall Sweep (at base)

Revit Building >> Technical Support

Wed, Jun 3, 2015 at 11:26:49 PM

5

Site Stats

Members:

1605126

Objects:

21955

Forum Posts:

151569

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 3.5807

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights