RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

362 Users Online (236 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Please state Revit version being used in your questions

Search this ThreadSearch this Thread | Page 2 of 2 | << Previous 1 | 2

Thu, Nov 6, 2014 at 4:31:09 AM | Please state Revit version being used in your questions

#16

RevitCityMC


active

Joined: Tue, Oct 28, 2014
0 Posts
No Rating


Hi there can someone please help me! I just downloaded Revit 2013 and now when i go to use it all of the tools are shaded and i cant click on them (all except a couple like components). How do i fix this? I thought maybe it had something to do with my lisence? Any help would be greatly appreciated!! (Im new to reivt!) 


This user is offline

 

Thu, Nov 6, 2014 at 1:27:53 PM | Please state Revit version being used in your questions

#17

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 335 Votes


2013 had several updates.   Install all of them.

 

Why are you using 2013?   2014 is so much better and the current release is 2015.   I would move on if you can.


This user is offline

 

Fri, Apr 22, 2016 at 10:27:55 PM | Please state Revit version being used in your questions

#18

Ipauline


active

Joined: Fri, Nov 22, 2013
0 Posts
No Rating


Hello, I'm currently using Revit 2014. I have made several attempts to create sheet sets by by loading from the title Block Family, no issues there. However when dragging my views into a sheet Revit closes and doesnt save my latest changes. I did notice that my view seemed to go into the SUPERSTRUCTURE page, pretty weird. Is there something I need to set up in order to get my views to populate title blocks?

Thanks,

Ivan


This user is offline

 

Sun, Apr 24, 2016 at 11:18:42 PM | Please state Revit version being used in your questions

#19

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 335 Votes


Same answer as before.  Have you got all updates installed? 

We used 2014 for a long time without any issues and there is nothing special about placing views on sheets.


This user is offline

 

Mon, Apr 25, 2016 at 12:56:29 AM | Please state Revit version being used in your questions

#20

Ipauline


active

Joined: Fri, Nov 22, 2013
0 Posts
No Rating


The sheet set function doesnt usually require and update, this is a default loaded function. Further Revit has not required an update by way of a system generated notification. There has to be another way to get this information. I will just seek an answer from Autodesk.

 

Thanks


This user is offline

 

Mon, Apr 25, 2016 at 1:11:22 AM | Please state Revit version being used in your questions

#21

Ipauline


active

Joined: Fri, Nov 22, 2013
0 Posts
No Rating


Ok so I'm making sure by downloading Revit 2014 UR3 and see if that fixes the issue with sheet set and view drag. Thanks for the info!


This user is offline

 

Thu, Dec 15, 2016 at 1:37:35 AM | Please state Revit version being used in your questions

#22

diamondbrian


active

Joined: Thu, Oct 29, 2015
0 Posts
No Rating


I am using Revit 2015.

Has anybody ever had an issue that when flipping work sets for random geometry the geometry physically moves location?

If yes how do you resolve?


This user is offline

 

Thu, Dec 15, 2016 at 12:32:17 PM | Please state Revit version being used in your questions

#23

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 335 Votes


How do you flip a workset?  NOT POSSIBLE!  Please explain what you are trying to do.


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 2 of 2 | << Previous 1 | 2



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Revit and solid state hard drives

Workflow & Implementation >> Hardware

Mon, Feb 2, 2009 at 3:31:28 PM

3

Convert to State Plane Coordinates in Revit 2012

Revit Structure >> Technical Support

Wed, Nov 16, 2011 at 2:01:56 PM

1

revit latest version cannot be save to a lower version

Revit Structure >> Technical Support

Wed, Apr 27, 2011 at 3:00:25 PM

5

Hello from the 49th State!

Community >> Newbies

Sun, Aug 15, 2010 at 5:44:23 PM

3

Are solid State drives ok for Revit Architecture?

Community >> Newbies

Wed, Nov 9, 2011 at 5:08:24 PM

2

Site Stats

Members:

1282594

Objects:

20103

Forum Posts:

149973

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 1.4768

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights