RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

205 Users Online (75 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> FYI. Stairs showing through floors in REVIT 2013

Search this ThreadSearch this Thread | Page 2 of 2 | << Previous 1 | 2

Fri, Aug 24, 2012 at 2:56:46 AM | FYI. Stairs showing through floors in REVIT 2013

#16

Khuongledinh


active
Khuongledinh Avatar

Joined: Sat, Jun 5, 2010
5 Posts
1 Stars: 1 Votes


I had tried many time with VG but it still doen't work. The floor isn't hidden. The underplay is only show visible/invisible with opaque things, so it doesn't affect railings and stairs.

I don't believe ability's VG of Revit. Just through the same my stairs and railings. There're two different results with the same setting



Attached Images

110236_Baluster_and_rail.jpg110236_Baluster_and_rail_1.jpg110236_Baluster_and_rail_2.jpg

This user is offline

 

Fri, Aug 24, 2012 at 12:23:11 PM | FYI. Stairs showing through floors in REVIT 2013

#17

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 359 Votes


You said there is an underlay - get rid of it.


This user is offline

 

Fri, Aug 24, 2012 at 1:23:35 PM | FYI. Stairs showing through floors in REVIT 2013

#18

Khuongledinh


active
Khuongledinh Avatar

Joined: Sat, Jun 5, 2010
5 Posts
1 Stars: 1 Votes


I know the rid of the underlay. But I seldom use it. Anyway, we can get on manually by "hide element/category". And now, I still get trouble with stairs and railings below the floor. 


This user is offline

 

Tue, Jan 7, 2014 at 1:23:03 AM | FYI. Stairs showing through floors in REVIT 2013

#19

Bish


active

Joined: Tue, Jan 7, 2014
0 Posts
No Rating


Had similar problem, resolved by switching from Wireframe to Hiddenline view


This user is offline

 

Wed, Sep 23, 2015 at 7:57:56 AM | FYI. Stairs showing through floors in REVIT 2013

#20

keeza09


active

Joined: Fri, Nov 4, 2011
27 Posts
No Rating


I realize this is a long time afterwards, but just wanted to say thanks to Bish. simple solution is sometimes the hardest to think of. this was the issue in my case and i take it from Khuongledinh's silence, that it sorted her issue also.


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 2 of 2 | << Previous 1 | 2



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Attaching stairs to floors

Revit Building >> Technical Support

Thu, May 25, 2006 at 4:29:47 AM

1

Stairs in plan

Revit Building >> Technical Support

Thu, Sep 27, 2007 at 7:20:16 PM

3

Floors not being cut in sections in 2013

Revit Building >> Technical Support

Fri, Jan 11, 2013 at 2:44:07 PM

2

Revit Architecture 2008 Multi Level Stairs - Complex Building

Revit Building >> Technical Support

Sun, Dec 4, 2011 at 10:39:37 AM

2

Getting Stairs to be level with floors.

Revit Building >> Technical Support

Sun, Nov 25, 2012 at 6:32:15 PM

1

Site Stats

Members:

1513920

Objects:

21255

Forum Posts:

151245

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 3.5449

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights