RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

203 Users Online (69 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Structure >> Technical Support >> Revit Structure 2010 won't start!!! Help!!!

Search this ThreadSearch this Thread | Page 2 of 2 | << Previous 1 | 2

Tue, Sep 7, 2010 at 4:19:23 PM | Revit Structure 2010 won't start!!! Help!!!

#16

GBAT


active

Joined: Tue, Jul 27, 2010
10 Posts
No Rating


This fix works on Revit Structure, MEP, & Architecture as well in the 2010 & 2011 release.  The official Autodesk solution to the Revit Won't Run or Start Up issue is to delete the WSCommCntrData.xml file in the folder listed above.

-----------------------------------

Greg Bates

ManagedDesignInc

www.ManagedDesignInc.com

This user is offline

View Website

Wed, Sep 8, 2010 at 3:54:03 PM | Revit Structure 2010 won't start!!! Help!!!

#17

mbsteve


active
mbsteve Avatar

Joined: Fri, Sep 22, 2006
759 Posts
4 Stars: 12 Votes


I opened a support ticket at Autodesk and the help that I got was less than satisfactory. This is what I ended up doing.

 

Just a follow up for Chris Aquino

Autodesk support team.

 

My products seemed to start doing the same thing again. I got a tip from RevitCity forum said to

 

“delete the file WSCommCntrDATA.xml found at C:\documentsand settings\user\localsettings\applicationdata\autodesk\revitversion\enu\components\webservices”

 

Guess what , it seems to work. There appears to be an internal conflict within the Autodesk system you guys should fix. Several other people have reported this problem.

 

If you think that I have made a mistake to delete that program or if you can let me know what it’s purpose is I would appreciate a reply.

 

Thank you

 

Steve Carnes

 


This user is offline

 

Mon, Apr 18, 2011 at 11:45:20 AM | Revit Structure 2010 won't start!!! Help!!!

#18

brenb84


active

Joined: Mon, Nov 3, 2008
1 Posts
No Rating


This worked perfectly!!! OMG THANK YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


This user is offline

 

Tue, Oct 9, 2012 at 4:20:42 AM | Revit Structure 2010 won't start!!! Help!!!

#19

Burgo


active

Joined: Fri, Aug 28, 2009
1 Posts
No Rating


Deleting "WSCommCntrData.xml" worked for me.

 

To locate "WSCommCntrData.xml" to delete it see http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=15145616&linkID=9243099&CMP=OTC-RSSSUP01

 

this should work for all disciplines of Revit 2010 (Architecture / Structure / EMP) on windows XP and Windows Vista / Windows 7.


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 2 of 2 | << Previous 1 | 2



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Revit won't start again (i have to restart) [ 1 2 ]

Revit Systems >> Technical Support

Thu, May 26, 2011 at 11:07:37 PM

20

Revit 2010 won't start up

Revit Building >> Technical Support

Tue, Sep 28, 2010 at 9:32:52 PM

7

revit won't start

Revit Building >> Technical Support

Fri, Nov 4, 2005 at 4:50:45 AM

2

Unable to start robot analysis structure (HELP NEEDED)

Revit Structure >> Technical Support

Tue, Apr 29, 2014 at 3:11:09 PM

1

Metalic Structure in Revit Architecture

Revit Building >> Technical Support

Fri, Dec 3, 2010 at 7:10:10 PM

4

Site Stats

Members:

1567738

Objects:

21461

Forum Posts:

151459

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 1.9160

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights