RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

232 Users Online (91 Members): Show Users Online - Most ever was 487 - Tue, Dec 3, 2013 at 3:44:27 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> copy groups from level to level

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Fri, Feb 5, 2010 at 12:38:11 PM | copy groups from level to level

#1

vrijaya


active

Joined: Fri, Jun 26, 2009
10 Posts
No Rating


Any idea why a group of walls cannot be copied from one level to another, the paste aligned command is inactive. it worked once but it doesn't work anymore...

-----------------------------------
Veronica

This user is offline

 

Fri, Feb 5, 2010 at 12:59:36 PM | copy groups from level to level

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 215 Votes


To copy from one level to another, you are better of using the select levels option.

This user is offline

 

Fri, Feb 5, 2010 at 1:25:21 PM | copy groups from level to level

#3

vrijaya


active

Joined: Fri, Jun 26, 2009
10 Posts
No Rating


Can u be a little bit more specific, I think I haven't used this selection option yet. 

Thanks. 


-----------------------------------
Veronica

This user is offline

 

Fri, Feb 5, 2010 at 1:48:30 PM | copy groups from level to level

Thread Post Kudo! #4

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 215 Votes


2010 - Select an object and pick the copy option on the clipboard.  Then click the down arrow on the paste aligned and you will see the select level option.  Choose your level (or levels - multiple).  The element wll past at the sme relative xyz location per floor.  You can do this from plan/section/elevation views.

This user is offline

 

Fri, Feb 5, 2010 at 1:55:06 PM | copy groups from level to level

#5

vrijaya


active

Joined: Fri, Jun 26, 2009
10 Posts
No Rating


thanks a lot, I discovered the problem, I was using the wrong COPY button, instead of COPY to Clipboard.

 


-----------------------------------
Veronica

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

copy new level

Community >> The Studio

Tue, Nov 1, 2005 at 12:31:01 AM

2

Aligning grids the same in each level?

Revit Structure >> Technical Support

Sat, Sep 24, 2005 at 4:13:39 AM

4

Copy Dimensions

Revit Building >> Technical Support

Fri, Oct 10, 2008 at 12:26:58 PM

2

create cellar level/floor plan below level 1 afterwards

Revit Building >> Technical Support

Tue, Jun 27, 2006 at 1:24:52 AM

2

groups break apart?

Revit Building >> Technical Support

Tue, Aug 19, 2008 at 12:25:13 AM

1

Site Stats

Members:

529195

Objects:

15291

Forum Posts:

129792

Job Listings:

3

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.3460

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights